Juokseminen se helpoin kävelyn ohella oleva kuntoilu muoto

Me itse olemme harrastaneet juoksua yhteensä noin 80-vuotta, meillä on ollut hieno matka tähänkin mennessä juoksun parissa. Kun luet tätäkin, olet varmasti kiinnostunut jollain tavalla juoksusta. Sinulle tulee kysymyksiä mieleen, miten aloittaisin, onko minusta juoksijaksi kun ylipainoakin on, tai jokin muu ”syy”. Olemme valmentaneet ja ohjannut satoja, jopa tuhansia ihmisiä, olemme kuulleet monenlaisia kysymyksiä ja pohdintoja.

Meillä on hienoja tarinoita monista, ihan nollasta aloittaneitten ja puolimaratoniin vuodessa kehittyneitä. Mitä siis tarvitset että pääset tavoitteesi, siis omaan tavoitteesi, 5km, 10km , puolimaraton tai jopa maraton juosten läpi. Ensiksi sinun tulee ottaa Juoksukoulujen pitäjiin yhteyttä, Suomessa toimii monta Juoksukoulua ympäri Suomen, tunnetuimista kannattaa lähteä liikkeelle, ja vertailla, meillä on tarjolla aina henkilökohtainen, testeihin perustuva harjoitusohjelma, osassa jopa takuu sille että kehityt meidän ohjelmilla ja saavutat tavoitteesi, tämä on ainutlaatuinen, ja pystymme antamaan takuun, sillä meidän ohjelmaa noudattaen et voi epäonnistua. Sen jälkeen hankit hyvät juoksujalkineet, meidän valmennuksessa saat juoksukengät erikoishintaan, me autamme valinnassa ja voit rauhassa kokeilla kenkiä, näin varmasti saat sinulle oikeat juoksukengät. Kolmas tärkeä on juoksutekstiilit, monesti aliarvostettu, mutta hyvät ja oikeat juoksutekstiilit tukevat harjoittelua, harjoittelu mielekästä, pysyt terveenä kun on laadukkaat ja hengittävät tekstiilit, sekä tietenkin monelle tärkeä juttu, hyvännäköiset, meidän valmennuksessa avustamme oikeitten varustuksen hankinnassa ja lisäksi saat reilun alennuksen Noname-tuotteista.

Kaikki tämä tekee meistä erilaisen ja laajemman Juoksukoulun joka tarjoaa valmennusta yksilöllisesti kaikki huomioiden juuri sinulle, älä mieti enää vaan ota yhteyttä heti, ja kerro meille tavoitteesi ensi kesäksi, sen jälkeen me toteutamme sen sinun kanssasi yhdessä .

Tiedustelut: juoksukoulu@outlook.com , annukka.mikakiekara@gmail.com , mika.annukkakiekara@gmail.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *