HENKILÖKOHTAINEN VALMENNUS

Valmennusta on eritasoisille, ihan aloittelijasta kansainvälisen tason juoksijoille.

Aloittelijat, ne jotka haluavat alkaa juoksemaan, ja ottamaan tavoitteeksi 10km, puolimaraton, tai jopa maraton, löytyy meiltä paketti ”unelmasta totta”, tämä paketti sisältää alkutapaamisen, tasotestauksen, kuntosali harjoittelun opastaminen, henkilökohtaisen harjoitus ohjelman, puhelin ja sähköposti konsultointi, edulliset juoksujalkineet (Feet), sekä alennus Noname urheilutekstiileistä. Tämä kaikki vain 160,-/kk 6kk sopimuksella 130,-/kk 12kk sopimuksella, meillä on takuu, jos et kehity meidän ohjelmalla jota olet noudattanut saat puolet maksetusta maksuista takaisin (tarvitsee harjoituspäiväkirjan täyttöä ja lähettämistä meille voidaksemme seurata kehitystä)

Kuntoilijat ja jo juoksua harrastavat, löytyy paketti ”porras ylöspäin” , löytyy kaksi vaihtoehtoa. 1. Yksi tapaaminen alussa, henkilökohtainen harjoitus ohjelma, puhelin ja sähköposti konsultointi, erikoishintaiset juoksujalkineet (Feet) ja alennus koodi Noname urheilutekstiileistä. 90,-/kk 6kk sopimus 80,-/kk 12kk sopimus Kuuluu tapaamiset (alku, puoliväli ja loppu), tasotesti alussa ja lopussa (norm.testi 100,-), oikea henkilökohtainen ohjelma testien mukaan, kuntosali harjoittelun opastus ja ohjelma, juoksutekniikan analysointi/videointi, juoksujalkineet erikoishintaan (Feet) sekä urheilutekstiilit (Noname) alennus koodeilla. Hinnat 130,-/kk 6kk sopimus, 110,-/kk 12kk sopimus.

Aktiivit, ja kansainvälisentason juoksijat, heille räätälöidään henkilökohtaisesti sopimus, tähän ryhmään mahtuu 4 juoksijaa/kausi.

Jos et löytänyt mieleistäsi näistä, soita Annemarille tai Mikalle niin räätälöidään sinulle ihan oma valmennus suhde kaikilla mitä ajattelet tarvita, kohti tavoitteita ja niiden täyttymistä.