JUOKSUKOULUT

Järjestämme suuren suosion saaneita 7-viikon juoksukouluja, joissa tapaamiset kerran viikossa. Sisältää luentoja, yhteisharjoituksia, saliharjoittelun opastus, tasotesti (erikoihintaan), ohjeita harjoitteluun ja kaupan päälle saa juoksukipinän sekä valmiudet elämäntapa muutokselle. Hinnat 100,-/henk -250,-/henk, riippuen osallistujien määrästä, hinnat Varsinais-Suomen alueella, muualle Suomeen 0,42e/km. Kerää työyhteisö, kaveriporukka, seurat tai yhteisöt, haasta itsesi mukaan ja ystäväsi, ette kadu, kokemuksestamme näin toteamme.

Iloisia juoksukoululaisia Forssassa syys-lokakuussa 2019.

Järjestämme myös pidempiä juoksukouluja, esimerkkinä Raision kaupungin työntekijät, joita juoksukoulussamme oli 33 henkilöä. Juoksukoulu oli 6kk pitkä, ja jokaisella oli tavoite. Juoksukoulu sisälsi henkilökohtaisen ohjelman juoksuun ja kuntosaliin, kuntotestauksen tasotestillä, kerran kuussa tapaamiset, ja luennot. Tämän juoksukoulun hinta räätälöidään aina tapauskohtaisesti, hinta määräytyy osallistumismäärästä, paikasta sekä paketin laajuudesta, hinnat ovat 50-80,-/henk/kk.

Järjestämme myös Juoksuleirejä aloittelijat, jo hieman harrastaneet, aikuisurheilijat, sekä jo päämääräisesti harjoitelleet. Leirit ovat viikonloppu leirejä täysihoidolla jossakin Suomen liikuntakeskuksessa, hinnat 160-230,-/vkl.

Uutuutena 1-3vk leiri Portugalissa maaliskuussa 2020, hinnat ja muut ilmoitetaan kun osallistujia löytyy riittävä määrä, jo nyt voi alustavasti meille ilmoittautua, näin leiri saadaan onnistumaan, vähintään 15 henkilöä olisi minimi onnistumiselle.